Sivut

torstai 20. joulukuuta 2012

Itku pitkästä ilosta, vai miten se meni..?

Koko viikko on ollu yhtä alamäkeä, on tuntunu että kaikki menee pieleen. Tätä päivää ilahdutti mahtava postisaalis, kortit ja kirjeet oli laitettu jopa ihan kuminauhalla kiinni kun niitä oli niin paljon! Kaikki ei ollu mulle, porukoillekin oli eksyny muutama joulunen kortti.

Hymyn toi huulille myös se, että teknisestä tuesta soitettiin vihdoin mulle, ja mukava nainen neuvo mua mun koneen kanssa, kun se ei siis lähteny käyntiin. Ja sitten se lähti ja voi sitä ilon määrää! :) Iloitsin kumminki liian aikasin, ehin datailla sillä ehkä puol tuntia, kun se simahti taas! Enkä saa edes mukavan tädin neuvoilla sitä käyntiin, kyllä harmittaa! Koneen sisään jäi vielä tulostimen asennuslevy, huoh... Kaiken lisäks netti pätkii koko ajan ja saa nähä saanko koskaan julkastua tätä postausta. :(

Mutta nyt niihin posteihin. :) Tai no, nyt esittelen vain kortteja, kirjeitä ja muuta sitten joskus toiste. :)
 To Ukraine
Tää meni 15-vuotiaalle pojalle, joka ei oikeestaan kertonu mitään korttitoiveita. Eikä ollu lisäny suosikkeihinkaan kun yhen kortin, joten aika random valinta tämä.
 To Taiwan
Melko uudelle postcrossaajalle tämä! Ei ollu saanu vielä Suomesta korttia, joten aattelin esitellä muumeja. :D
 From Singapore
Tästä tykkään! :) Vaikka kortissa ei oikein mitään lukenutkaan niin hieno se on silti. :)
From Germany
Tääkin on aika kiva, vähän keväisempää kuvaa tähän ankeean talveen. :D
From France
Ihan mukava kortti. :)
From Belarus
Aika hauska idea tässä! Mitäköhän kaikkia kieliä noi on, ei meinaan tunnista läheskään kaikkia. :D
Tämä kortti on kirjekaveriltani Suomesta. :) Tykkään!
Tää taas tuli yheltä "tulevalta" kirjevihkopiiriystävältäni. :D Tää on tosi nätti. :)
Tääkin on Suomesta, yhestä hipasta tuolta epäviralliselta puolelta. Tykkään kyllä hirmusesti! Mulla lukee postcrossing-profiilissa, että haluaisin Hello Kitty-aiheisia kortteja, mutta vielä en oo viralliselta puolelta semmosta saanu. :) Tää auttaa hetkeksi Hello Kitty-korttinälkään! :D

6 kommenttia:

 1. Miten muuten jaksat noita kirjeitäkin raapustella? :) Itekin tykkäisin kyllä tosi paljon kirjeitä kirjottaa ja saada, mutta oon sen verran lyhytjännitteinen, että se jäis alkuinnostuksen jälkeen pois. Sekin meinaa välillä tuottaa ongelmia, ku yritän aina kortteihin kirjottaa jotain oikeeta asiaa.

  VastaaPoista
 2. En tiiä, oon aina tykänny kirjotella niitä. :D Rakastan sitä tunnetta, kun saan taitella valmiin kirjeen kuoreen, kirjottaa osotteen ja liimata postimerkin. :) Ja kuvittelen aina miten mukavaa vastaanottajasta on saada se. :D Kirjeiden saaminenkin on mukavaa. :)

  VastaaPoista
 3. Thank you for the visit and comment Essi! Your blog is cute too! I'm following back <3
  Happy Holidays!

  VastaaPoista
 4. Moi! Kiva löytää välillä blogi, jossa on juttua korteista ja kirjeistä, tykkään itekin lähettää ja löytää molempia omasta postilaatikostani. Semmosta ajattelin kysyä että millä sivulla oot ottanu osaa kirjevihkopiiriin?

  VastaaPoista
 5. Moikka! Kirjevihkopiireihin oon ottanu osaa Demi.fi:n keskustalupalstalla. :D Lisäks muhun on täällä blogissa otettu yhteyttä ja kysytty haluanko mukaaan. Varmaan jossain muillakin keskustelupalstoilla voi kysellä halukkuutta vihkoihin! :)

  VastaaPoista