Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

Kortteja jälleen

To Poland
Tää meni puolalaiselle söpölle pikku pojalle! :) Profiilissa ei kyl lukenu ikää, mut varmaan joku 5-6 veikkaisin.
To Netherlands
Tällänen kortti taas meni Hollantilaiselle kirjastolle. Ihan mahtava idea, kirjasto laittaa kortteja esille ja niitä voi kuka tahansa käydä lukemassa. Ja kirjaston toiveina oli tietty kirjat ja lukeminen. Multa ei löytyny ku yks aiheeseen sopiva, Helsingin kirjamessujen kortti vuodelta 2007 vai 2006. Tykkäsivät silti kovasti! Kirjotin korttiin sanoja (kirjasto, lukea, kirja) suomeks ja tykkäs siitäki tosi paljo. :)
To Taiwan
Ei ollu erityisiä toiveita niin valitsin tän. :)
To USA
Toivottiin kartta- ja lumikortteja joten tää on mun mielestä hyvä kortti, toivottavasti tykkää! :)
To Australia
Eka kortti Australiaan, jee! :) Käyttäjä oli uusi eikä oikeen kertonu millasia kortteja haluaisin joten aattelin tän olevan sellanen, mistä aika moni tykkää.
To Belarus
Juu, tää on ilmaiskortti, mutta silti musta tosi kiva. :) Tää meni 13-vuotiaalle valko-venäläis-tytölle. Kortin mukana lähetin bussi- ja junalipun sekä pari lehtileikkelettä paikallisesta sanomalehdestä, koska toivo niitä. :) Toivottavasti tykkää niistä.
From Belarus
Kortin mukana tuli pieni kirje, joku kuitti, kuivattu kukka ja 160 Valko-Venäjän ruplaa. Kortti oli käyttäjän ensimmäinen lähetetty joten ihan kivasti oli panostanu. :) Googlailin vähä ja toi 160 ruplaa on jotain 1-2 senttiä!! :D
From Taiwan
Kuva on vähän epäselvä, mut en saanu kunnollista kuvaa. Kortin materiaali oli sellasta hassua, en osaa selittää. :D Mut ihan kiva kortti kyllä. :)
 From Germany
Ihan hauska kortti. :) Vaikka en kyl hirveesti graffiteista välitäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti