Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Paketti ja kirjeitä

Kannatti vähän räyhätä viime postauksessa, viikonlopun aikana kaks korttia merkattiin saapuneiksi! :)

Perjantaina tuli salaisen joulupukin paketti postilaatikkoon! Tosi kaunis paketti päältä ja sisältö oli myös mieluisa: silikooninen kakkuvuoka, tarroja ja keittiöpyyhe. :)
Perjantaina tuli myös Australiasta kirje. En ollu oottanu sieltä (enää) mitään kirjettä, koska viimisimmästä oli useempi kuukausi aikaa. Yllätti ja ilahdutti siis todella paljon! :) Tällä mun kirjeystävällä on täysin suomalainen nimi, koska tytön isovanhemmat on kotosin Suomesta. Kirje oli myös tosi nätti, oli ite maalannu kuoreen noi kuviot. Ja aika hienosti kirjotettu toi mun nimikin. :)
Ite laitoin vastauskirjeen ja joulukortin tähän Veikkauksen kuoreen. :D Musta noi on niin nättejä, pitää käydä varmaan hamstraamassa noita lisää!
Ja tässä sitten muutama Suomeen lähetetty kirje. :) Jotkut on jo yli viikon vanhoja, ollu vähän kiirettä ni en oo kerenny päivittämään tänne. :(
Löysin ihan tavallisesta ruokakaupasta noita viimesessä kuvassa olevia kuoria puoleen hintaan! 20kpl makso vaan jotain 1,20e. :) Jee, kohta alkaa joulualet niin voi ens vuodeks tehä jotain joulusia löytöjä. :P

2 kommenttia:

  1. Todella nätti tuo saamasi kirje :))
    Oi, mukavaa löytää blogi joka käsittelee mm. kirjeitä ja postcrossingia :) Tykkään itsekin molemmista aiheista (:
    Jään lukijaksi :3

    VastaaPoista