Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimesiä kortteja

Joulu ja pyhäpäivät on hidastanu aika paljon korttien menoja kumpaankin suuntaan. Sattumalta löysin arkistosta pari korttia, jotka oon lähettäny jo monta viikkoa sitte, mut ne on jääny näyttämättä täällä! Tässä myös muutama uudempi tapaus. :)
To Germany
Tän oon lähettäny jo pari viikkoa sitten Saksaan, eikä se oo vielä menny perille. Tykkään tosta kortista tosi paljon, ja itseasiassa harmittaa ihan, että tuli lähetettyä se. :D Sain sen mun anopilta, oishan sen voinu säästääkin... Toivottavasti vastaanottaja tykkää tästä. :)
To Russia
Tänkin oon lähettäny pari viikkoa sitten naapurimaahan, eikä oo vielä perille ennättäny. Vastaanottaja toivo mustavalkosia kortteja, joten aattelin tän olevan sopiva. :)
To USA
Vastaanottaja toivo mustavalkosia ja humortistisia kortteja... No sitä saa mitä tilaa. :D Musta tää on niin hauska ja herttanen kortti!
From Netherlands
Kortti oli vähän kärsinyt, tekstin mustekin oli vähän levinnyt. :( Käsialasta päättelin tän olevan lapsen lähettämä. Rekisteröityäni kortin selvis, että joku Hollannin peruskoulu oli tehny itelleen tunnuksen. Söpöä. :)
From Germany
Tää on aika hauska kortti. :D Ihan ei jouluks kerenny perille, mutta eihän se haittaa! :)

Hyvää Uutta Vuotta! Happy New Year!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa, että ehit kiireiltäsi myös päivitellä tätä blogia! Ootan uutta postausta aina innolla.

  Hyvää uutta vuotta sinnekkin! :-)

  - Jenni

  VastaaPoista
 2. Juu, mukavaa puuhaahan tää on :)

  Hyvää uutta vuotta viel sulleki :)

  VastaaPoista