Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Ostoksia

En oo tainnu kertaakaan esitellä kirjeenvaihtoon tms. liittyviä ostoksia, joten korjataampa se asia! Eilen kävin kaupungilla pyörähtämässä ja mukaan tarttu muutama juttu.
3 kpl / 1 €, Tiger
Teippejä oli enää jälellä noita raidallisia ja hippoja, joten raidallisia piti ottaa kaks. Netistä ku katoin, ni noita ois ollu vaikka mitä kaikkia kivoja erilaisia. :( Ens kerralla sitten!
2 € / kpl, Tiger
Näitä tarvii aina! Värillisiä A5-kirjekuoria on kyl aika vaikee löytää. :o
2 € / kpl, Suomalainen kirjakauppa
Koska Suomessa myydään nykyään tosi harvassa paikassa mitään (hienoja) kirjepapereita, tulee aika usein ostettua näitä tulostamiseen tarkotettuja kuviopapereita. Mutta mikäs siinä, ajaa asiansa! :)
3,50 € / Suomalainen kirjakauppa
Oli pakko ostaa tollanen kunnon musta kynä, tuntuu että kaikista kynistä mitä omistan on muste loppu tai saa painaa ihan täysiä, että väriä irtoaa. Tosta tuli kyl paksumpaa jälkeä mitä aattelin, vaik testasinki tota kaupassa. :D

Kiitos muuten kaikille lukijoille, teitä on jo ihan valtavasti (ainaki mulle!). :o ♥ Huisia!

5 kommenttia:

 1. Tigerista olen minäkin rohmunnut hurjat määrät kaikkea, pitää vaan ottaa kaikki kiva ostoskoriin mitä näkee sillä seuraavalla kerralla valikoima on jo muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta! Pääsen tonne kauppaan aika harvoin ja aina kun sinne menee on valikoima ja tuotteiden paikatkin ehtiny vaihtua...

   Poista
 2. Voi että ois mukava löytää yollaisia kuvioteippejä, pitääpä ehdottomasti käväistä jos joskus tulee tuollainen Tiger vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Näin kerran tuollaisia teippejä tigerissa, mutta ajattelin etten niitä tarvitse.. Olisi pitänyt ostaa koska olisin voinut laittaa niitä korttien sivuun ja tietenkin kirjekuoriin! No, ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista