Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Vähän kortteja taas

Kortit jumittaa jälleen molempiin suuntiin. Kurjaa! Aluks sain koko ajan lähettää uusia kortteja, nyt on luksusta jos saa edes kerran viikossa laittaa yhden kortin menemään... Tässä kumminki tän viikon "saalis", köh köh.
From Poland
Suoraan sanottuna oon vähän kyllästyny näihin kissakortteihin... Saan niitä todella paljon, vaikka en mainitse niitä sanallakaan toivelistallani enkä ole lisännyt kissakortteja suosikeiksinikaan! Satun vaan mainitsemaan omistavani kissan ja sen kuva on profiilikuvassakin. Ei voi mitään. :D Tälle kortilla muuten kertyi matkapäiviä 44, vaikka se päivätty vain joku 10 päivää aikasemmin ennen sen saapumista. Oli kuulemma ollu joulukiireitä, mut miks hitossa pitää sitten ottaa niitä osotteita, jos edes sen kirjottamiseen menee yli kuukaus?! :D
From Canada
Tää on itseasiassa aika kiva! :) Ja mun eka kortti Kanadasta. Vähän oli vaan postissa kärsiny, niiku kuvasta näkyyki. :/
To Netherlands
Tässä korttivalinnassa saatettiin mennä metsään ja pahasti... Toivottiin lihavista naisista kortteja, ja tää oli ainut mikä mulla sattu olemaan. :D No, toivottavasti tykkää edes vähän.

2 kommenttia:

  1. Haha toi viimenen kortti :D mulla oli aluksi toiveissa kissa kortteja mut otin sen pois kun sain kanssa vaan niitä ja ne ei kaikki edes ole niin kivoja.. Toi on nätti kissa :)

    VastaaPoista
  2. Hehe, joo.. Ehkä vähän jo kaduttaa ton lähettäminen, mutta ei voi mitään! :D Niin, kissakortti on kyllä sillai hellpo kortti. Toi kissa on tosiaan nätti. :)

    VastaaPoista