Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Cards


To Belarus
Tää kortti oli pyöriny mulla jonku aikaa, enkä ollu viittiny sitä kelleen laittaa. Nyt kumminki päätin sen lähettää, eihän ne kortit muutaku pölyynny mun korttipinossa. :D Käyttäjä toivo muun muassa lasten piirrettyjä ja musta tää kortti on ihana! Rakastin tota ohjelmaa pienenä. :)
To Sweden
Käyttäjä toivo mainoskortteja, tosi harvoin kyllä niitä toivotaan, yleensä ne on siellä kieltolistalla! Tää kortti on varmaan vanha ku taivas, mutta jotenki ihan hauska. :)
To Russia
Tän kortin oon saanu Jenniltä ja nyt sitte päätin laittaa se eteenpäin. :) Musta tää on tosi söpö ja herkullinen kortti!
To Netherlands
Tääki kortti oli pyöriny mulla jonku aikaa. Palmusunnuntaina tajusin, et nyt olis hyvä hetki laittaa tää ja onneks sattu siihen sopiva profiilikin. :) Kortissa ylitin selittää, miten Suomessa lapset menee noi käsissä ovelle virpomaan. :D Ja virpomisellehan ei ees oo enkun kielistä sanaa. :D
From Ukraine
Tää tuli kirjekuoressa, joka oli valmiiks auki! Ja osotteesta puuttu paikkakunta. :D Hyvä, että tuli perille. Musta tää on kyllä ihan kiva kortti. :)
From Australia
Vihdoinkin kortti Australiasta! Oon lähettäny sinne jonkun verran kortteja, mutten ollu saanu aiemmin yhtäkään. Tää on musta ihan kiva ja söpö kortti. :)
From USA
Huh, en välttämättä tähän kevään keskelle haluis vastaanottaa näin kylmiä ja ahistavia talvi-aiheisia kortteja! :D Mutta tuskimpa tuolta hirveen kesäisiä korttejakaan on. :p

P.S. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Laitoinkin Suomalaiseen Kirjakauppaan ja Tiimariin asiasta palautetta ja Suomalaisesta tuli jo vastaus. :) Vastaaja oli tosi ystävällinen nainen, joka kerto itekin lähetelleensä kirjeitä joskus ja kuinka mukavaa hänestäki oli ollu löytää uusia papereita. Hän lupas lähettää mun viestin henkilölle, joka ostaa noita tuotteita valikoimiin.

10 kommenttia:

 1. Hei taas! Miekin sain ihan Postcrossauksen alkuvaiheessa kortin Italiasta. Se oli myös laitettu kuoreen, joka oli jätetty auki! Ihmettelin sitä kyllä, haha. Mutta oli se kestäny siellä tänne asti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei hei! :) Joo vähän omituista.. Toi kyllä vähän vaikutti, että olis avautunu matkalla. Ite laitan reippaalla kädellää liimaa ja/tai teippiä ettei vahingossakaan aukea. :D

   Poista
  2. Haha, sama homma! :-D Parempi olla liian varma, kuin luottaa siihen, että kyllä se kortti pysyy avonaisessa kuoressakin maasta toiseen... Sain muuten tänään kirjees, kiitti! :-)

   Poista
 2. Jes ehkä tuohon kirjepapaeri -asiaan tulee joskus jotain muutosta! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa et Suomalaisesta vastattiin noinki nopeesti :) Toivottavasti siihen oikeesti tulis jotain muutosta ja kirjeenvaihto nousis taas pinnalle :)
  Porukoitten lähellä olevassa postitoimistossaki sanottii etten oo ainoo nuori joka ostaa läjäpäin merkkejä - useempiki kirjottelee kirjeitä siellä päin ja se alkaa taas nousta suosioon :)

  Ja AIVAN ihanii noi kortit :3 Varsinki kenguru ja leivos kortit :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Toivottavasti nousis niin ilmestyis kauppoihinkin niitä settejä. :)

   Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. AARRR, ihana myyrä kortti! :3 Toivottavasti tulis nopsaan niitä kirjepapruja suomalaiseen! Alkaa nimittäin vähitellen nuo paperit loppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en usko että kovin äkkiä edes tulee :D

   Poista