Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kiireistä aikaa

Elän varmasti elämäni kiireisintä aikaa mikä on aika stressaavaa. :D Mulla on vastaamattomia kirjeitä ennätyskorkea pino enkä tiiä mistä päästä lähtisin sitä purkamaan. Kirjotusinspistä olis, mut aikaa taas ei! Tuntuu, että oon kotona ehkä tunnin kerrallaan ja haluun kirjottaa kirjeet yheltä istumalta loppuun joten aika hankalaksi menee. :D No, tänä iltana koitan madaltaa tota pinoa vähän. :)

Eilen mun postilaatikkoon tipahti "Finland - the rest of the world tag" - hipasta pieni paketti. Ehinkin jo kaipailla tota, koska mua oli hipattu jo yli kuukausi sitten. Mut koska se matkusti Venäjältä, niin ymmärtäähän sen ettei se ihan parissa päivässä tule. :D Tossa hipassa on siis ideana se, että muista maista olevat toivoo Suomesta juttuja ja suomalaiset sitten hippaa niitä. Ja suomalaisille lähetetään sitten mitä tahansa omasta toivelistasta.
5kpl tarra-arkkeja, aika huono kuva muuten...
4kpl kirjekuoria, joista kahessa ihanat oma tekemät koristeet. :)
2kpl taitettavia koristeellisia kortteja.
Kirjepaperipakkaus sekä söpö suklaa. :)

Kivoja juttuja siis ja tykkäsin kyllä kaikista! Tähän postaukseen piti tulla myös saapuneista kirjeistä kuvia, mut kuvat vähän epäonnistu kiireen takia... Kuvaan ne uudestaan vähän paremmalla ajalla ja valolla eli ehkä eläkkeellä huomenna. :)

2 kommenttia: