Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kortteja joka suuntaan

Hitsi kun aika tunnu millään riittävän kaikkeen mihin haluais. :( Tässä kuitenki muutamia tän viikon kortteja:
To Netherlands
Käyttäjällä oli toiveissa enkeli- ja taidekortteja. Toivottavasti tässä ei menty ihan metsään.. :D Laitoin mukaan myös käytettyjä postimerkkejä, koska käyttäjä kerää niitä.
To USA
Käyttäjällä ei ollu mitään erityisiä toiveita paitsi jotain omasta maasta.
To Canada
Mun eka kortti Kanadaan, jee. :) Käyttäjällä ei ollu ollenkaan toiveita, lähettäjä sai ite päättää ja kaikki kelpas. Oon halunnu lähettää tää kortin, mut ei oo tullu vastaan ketään kelle tää sopis. Nyt aattelin laittaa tän, koska tää on musta aika söpö. :)
To Australia
Käyttäjä toivo kukka-aheisia kortteja. Musta tää on niin nätti! :) En oo viittiny aikasemmin tätä lähettää, koska tähän ei tarvinu postimerkkiä vaan postimaksu oli maksettu kaikkiin maihin. Kun jotku tykkää paljo merkeistä niin ei ehkä tykkäis.
To Netherlands
Käyttäjä toivo meri- ja auringoslaskuaiheisia kortteja, joten tää oli aika sopiva! Tää meniki jo perille ja käyttäjä tykkäs kyllä tosi paljon. :)
To Belarus
Käyttäjä toivo kissa-kortteja ja ne onki aina turhan helppo toive. :D Tykkään kyl iteki tästä kortista, koska tää on ihanan pinkkisävyinen.
From Croatia
Kroatiasta en ollukkaan saanu aikasemmin korttia. Täytyy kyl sanoa, etten hirveesti tästä tykkää. :(
From Netherlands
Kortissa luki ainoastaan Hollanniksi jotain, ilmeisesti terveisiä tms, mikä on musta aika tylsää. Tykkään jos on paljon tekstiä. :) Tarroja oli liimailtu kyl senki eestä, niistä kyl tykkään!

6 kommenttia:

 1. Oi,kun toi pöllökortti on söpö!!!!

  VastaaPoista
 2. Oho, onpas paljon kortteja! Itekin sain tänään kortin Kiinasta. Huomenna pitäis meikäläisen kirjeen rantautua sinne... ;-)

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, viime viikolla tuli vähän läheteltyä :) Jee! :))

   Poista
 3. Aivan ihanii noi sun lähettämät kortit ja toi pöllö kortti!! :)

  VastaaPoista