Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

Paljon kortteja!

Nyt, kun kortteja liikkuu kumpaankin suuntaan paljon useammin kuin alussa, niin aattelin postata tänne blogiin vain omia lemppareita tai muuten vaan mielipiteitä herättäviä saapuneita ja lähteneitä. Kun välillä tuntuu kasaantuvan ihan hirveän monta korttia postaukseen. :D Vai mitä mieltä te olette? Tässä postauksessa on kyllä kaikki tällä viikolla liikkuneet kortit, koska ne oli kaikki tosi kivoja!
From USA
Tää on mun lempparikortti ehkä kaikista mitä oon saanu! Mulla on profiilissa toiveina baseball-aiheiset kortit ja nyt vihdoin sain sellasen!
From Germany
Tääkin on aika napakymppi, koska mulla on toiveissa myös Titanic-aiheiset kortit!
From China
Tää on ihan söpö, mut mua häiritsee toi vitonen tuolla.. :D Eli täähän on varmaanki tarkotettu 5-vuotiaille synttärikortiksi. Tää oli muuten tän käyttäjän ihan eka lähetetty kortti. :)
From Ukraine
Tääkin on musta tosi kiva kortti. :) Käyttäjä kerto Tintin kissastaan, miten söpö nimi!
From Russia
Tääkin kuuluu lemppareihin, koska keräilen näitä urheilukortteja. :)
From Germany
Hieno kortti tääkin. :D Tää oli ilmeisesti lähetetty Postcrossing-miitistä. Kortissa oli kaikkien osallistujien nimet. :) Olis kiva iteki joskus osallistua sellaseen, ootteko te koskaan ollu?
To USA
Käyttäjälle kelpas ihan kaikki kortit ja valitsin tän, koska ite tykkään tästä. :) Tollanen kortti olis myös hauska saada iteki. :)
To Spain
Käyttäjä toivo muun muassa viini-aiheisia kortteja ja multa löyty tällänen. Oli kiva lähettää Espanjaan kortti, koska matkustan sinne ite ihan muutaman viikon päästä, iik! :)
To Netherlands
Käyttäjä toivo piirrettyjä kortteja ja suosikkikansiosta löyty tän tyylisiä kortteja, niin siks päätin tän laittaa. :)

5 kommenttia:

 1. Ton yhen pelaajan kypärässä on selkeesti ängri böörts! :D

  VastaaPoista
 2. Mulla jää aina korttikuvia lojumaan muistikortille ja mainitsen sitten joskus kolme viikkoa jälkeenpäin blogissa, että tämmösiäkin on tullu lähetettyä. :D Ukrainasta tullut kortti on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, kaikkea ei ees muista välttämättä tänne laittaa :D Niin on!

   Poista
 3. Ihana Titanic -kortti <3 Se Kölnistä saamasi kortti oli myös hieno :)

  Oon ollut mukana useammassa miitissä, viimeksi Hämeenlinnassa viime syksynä. Ajatella että siitä on jo niin kauan.. Ikäväkseni ulkomailla en oo päässyt miitteihin vielä osallistumaan, mutta ehkä senkin aika tulee joskus :)

  VastaaPoista