Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Hippapaketti pitkästä aikaa

En ollu osallistunu pitkään aikaan mihinkään hippaan ennen ku alkuviikosta hippasin jenkkiläistä naista "Moomin stuff - something from your wish list" - hipassa. Naisen toiveet oli vaan että jotain käytännöllisiä muumijuttua hänellä tai hänen 3-vuotiaalle pojalleen. Tälläsiä juttuja sitten laitoin menemään:
Pari muistivihkon sivua, vihko, kaks tikkaria, nenäliinapaketti, lakua, purkkaa, laastareita ja teetä. Säännöissä oli, että paketin hinta on 2-3 euroa ilman postikuluja ja mulla saatto kyllä mennä yli ton kolmen euron. :D Toisaalta kyllä ei, koska mulla oli kotona valmiina nenäliinat, vihko, teet ja noi sivut.
Paketti itessään näytti tältä. Ekassa kuvassa heijastuu ikävästi kontaktimuovit, sorii.

Toivottavasti vastaanottaja tykkää tästä! Oisin halunnu laittaa mukaan Muumi-sukat tolle pojalle, mut en löytäny. :/ Tai löysin supersöpöt Muumipeikot, mut niissä ei ollu kokoa. Haisuli-sukissa olis ollu, mut musta tuntuu et Haisuli ei välttämättä oo ihan niin cool. :D Ainakin jossain foorumilla luin, kun joku oli lähettäny joskus Hattivatti-kortin, niin vastaanottaja oli ihan että eihän tää mikään muumikortti ole... :D

10 kommenttia:

 1. Ihana paketti! Vastaanottaja varmasti tykkää :-)

  VastaaPoista
 2. Tollanen paketti olis kiva saada :) Teemaan sopivat koristelut kuoressakin vielä! Oon varmaan joskus kysynykin tai sä oot kertonu, mut missä sivulla sä osallistuitkaan noihin tageihin? Voisin harkita tollasen kokeilemista kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihän se olis :) Täältä löydät vastauksen sun kysymykseen :)

   Poista
 3. Those Moomin stickers are so cute, and the I love the tea packets too!

  VastaaPoista
 4. Mietin tässä, että miten monta postimerkkiä pitää laittaa esim. ykkösluokan pakettiin joka painaa n. 200-300 grammaa? :o Mistä tiiät aina miten monta postimerkkiä pitää pakettiin laittaa? Oon vähän lostissa näitten postimerkkien kanssa :D Haluaisin ottaa kotona kuvan paketista postimerkkeineen, kun oon yleensä pistäny vasta siellä postissa joko sen tarran tai postimerkit pakettiin. Toivottavasti ymmärsit probleemani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postista saa ainakin sellaisen lapun josta näkee kuinka paljon maksua pitää laittaa tietyn painoiseen pakettiin, itse punnitsen mun postit keittiövaa'alla :)

   Poista