Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kauan odotettu hippapaketti

Osallistuin helmikuussa purkka-hippaan ja ite lähetin muistaakseni Ukrainaan omat purkkani (en postannu siitä tänne, koska kuvista tuli niin rumia :D). Mua hippas joku venäläinen, mut purkkia ei vaan kuulunu! Kyselinkin jo niiden perään ja lähettäjä anto linkin johonki Venäjän postiin ja sen paketin seurantakoodin. Vaikka venäjää en ihan hirveesti ymmärrä, niin sen verran ymmärsin, että paketti oli lähetetty 2.2. ja se olis 6.3. saapunu Suomen puolelle. No, eipä pakettia kumminkaan kuulunu ja aattelinki sen jo kadonneen. Mut kas kummaan, 3.4., kaks kuukautta paketin lähettämisen jälkeen, mun postilaatikosta löyty postin saapumisilmotus, että pitäs noutaa Venäjältä saapunu kirjattu kirje. Ymmärrän kyllä, et paketti on Venäjän puolella harhaillu kuukauden (Venäjän postin hitaus...), mut miten se on vielä Suomenki puolella voinu matkustella toisen kuukauden?? :D Oli miten oli, onneks tuli kumminkin perille ja tällänen paketti mua postissa ootteli:
Osaako joku kertoa, mikä toi metallipallura tossa on? :D Ihan vaan joku kiinnityssysteemi?
Paketin sisällä oli vielä toinen kirjekuori. Ällöä, mitähän toi möhnä on...
Ja tässä sitten ne itse purkat. :D Ihan hyvää kyllä oli!

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä se metallipallura taitaa vaan olla koriste ja kiinnitysjuttu :)

  VastaaPoista
 2. Hahha jotenkin huvittaa kun on kauheat paketoinnit ja muut muutaman purkan takia..:D Mut onneks loppujen lopuks tuli perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojep :D Täytyy myöntää, et ootin vähän arvokkaampaa sisältöä kun oli kirjattu kirje ja kaikkea. :D

   Poista
 3. No hyi tuo mönjä... Mitä lie, en ehkä ees haluu tietää! Miustakin oli aika huvittavaa, että muutaman hassun purkan takia kunnon paketoinnit! :-D

  VastaaPoista