Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

Pimeessä loistava luuranko

Huh! Haluaisin postata useemmin ja säännöllisemmin, mut se on jotenki kauheen vaikeeta. Tuntuu ettei aikaa riitä millään ja sitten pläjäytän aina kerralla puolentoista viikon kirjeet. On tää opiskelijaelämä rankkaa, jos tiiätte mitä tarkoitan..
To Finland, Maria
Toi kirjepaperi on ihan parasta, löysin sen kirpparilta vastikään! Noita oli siinä kirpparipöydällä kolme pakkausta ja mä otin niistä kaks mukaan. Toi pääkallo tossa kuoressa loistaa pimeessä, siistiä. :p
To Finland, Jenni
Löysin tän paperin samasta pöydästä kun ton pääkallonkin, näitä oli tosin vaan yks pakkaus. Tääkin on musta tosi nättiä. :)
To Finland, Essi
Kirjottelin pitkästä aikaa tylsästi vaan tavalliselle viivotetulle paperille...
From Finland, Helmi
Helmistä ei ollu kuulunu hetkeen mitään, mut olin lukenu hänen blogistaan että pitää taukoa kirjotusten takia. Tällä viikolla tuli sitten kirje sieltä suunnalta ja sen mukana oli vaikka mitä! Mulla on siis ens viikon maanantaina synttärit, joten Helmi oli laittanut mukaan lahjaksi Hello Kitty-juttuja. :) Jee. ♥
From Finland, Maria
From Finland, Jenni
Kirjeen mukana tuli söpöjä muistilappuja sekä kuivunut lehti. :)
From Slovakia, Simona
Kirjeen mukana tuli kortti sekä korvikset, jee! :) Valittelin jo viimeksi, että en saanu kyseisen tytön käsialasta selvää. Sanoin hänelle siitä ja hän lupasi kirjottaa selvemmin, mut ei mun mielestä onnistunu siinä kovinkaan hyvin..

2 kommenttia: