Sivut

perjantai 29. marraskuuta 2013

Adressi

Edelliseen postaukseen liittyen: Käykäähän jokainen allekirjoittamassa tämä adressi! :) Se ei velvoita teitä mihinkään enkä esimerkiksi itse antanut lupaa näyttää nimeäni julkisesti tuolla.

Ja kun eilen ragesin niin tänään taisi sitten tulla koko viikon postit! Postipoika joutui kolmessa vai neljässä osassa tunkemaan posteja meidän luukusta sisään. :D Yritin pidätellä naurua eteisessä, mutta varmasti kuuli hihitykseni! :D

Ja joo, mulla olis matskua ihan postien esittely-postauksiin, ehkä tänään vielä sellaista luvassa!

Muistakaa allekirjoittaa adressi!

6 kommenttia:

 1. Hyvä että postit tulivat ja että postilakkokin saatiin peruttua kun pääsivät sopuun :)
  Toivottavasti adressi saiis ihmisiä liikkeelle enemmänkin! Kirjotin sen jo aamulla ja taisin olla ensimmäisen kymmenen joukossa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuosta adressi-linkistä! Aion kyllä allekirjoittaa; pakko saada tuolle asialle jotain tehtyä! Miulla on ollu myös tosi kurja postiviikko: vaan kaks kirjettä koko viikon aikana, eikä se kyllä vastaa sitä, mihin on totuttu! Phöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain sun kirjeen tänään. :) Olit laittanu sen mun vanhaan osotteeseen niin se oli ilmeisesti käyny siellä ensin. :D

   Poista
 3. Adressin lisäksi monet on laittanu postille palautetta tästä hintojen noususta. En tiedä onko siitä hyötyä, mutta ihmisten mielipide nyt ainakin tulee esiin... Jos ei muuta, niin ainakin Itella on saanut postia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin onki, ite en oo ainakaan vielä laittanut! :)

   Poista