Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Haaste

Melissa haastoi mut tähän ja päätinkin heti vastata. :)

Blogihaasteen ohjeet:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4.  Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa/seuraajaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa musta:
1. Opiskelen ammattikorkeakoulussa.

2. Rakastan joulua ja ootan sitä malttamattomasti! Toisaalta tykkään myös tästä ajasta ennen joulua.

3. Meen joulukuussa pariksi viikoksi Postin lajittelukeskukseen lajittelemaan joulukortteja: just sopivasti viikko ennen tenttiviikkoa ja tenttiviikolla...

4. Asun kivassa kerrostalokaksiossa mun poikaystävän kanssa. :)

5. Oon maailman surkein englannissa - tai oikeastaan ihan kaikissa vieraissa kielissä. En oo koskaan tavannu ketään huonompaa!

6. Tykkään leipoa tosi paljon ja itseasiassa tän blogin piti alun perin olla leivonta/posti-blogi. Leivonta on vaan vähän jäänyt ja oon keskittynyt pelkkien postien esittelyihin. Pari leivontapostausta täältä löytyy kuitenkin ja niitä onkin luetuimpia postauksia! :D

7. Mun perheeseen kuuluu äiti, isä, sisko, veli sekä kissa ja rakastan kaikkia ihan hirveesti! Tykkään käydä mun kotikotona (joka on siis 90km päässä) ja äiti on yks mun parhaimmista kavereista. :) Samoin mun sisko, joka asuu melkein meidän naapurissa.

8. Vähän hassua, mutta mua jännittää aina tulla koulusta kotiin, kun mietin onko mulle tullu postia! :D Mun poikaystävä on aina kotona kun tuun koulusta ja mun eka kysymys on aina: "Tuliko mulle mitään postia?! Jos oon kotona postin tullessa juoksen ihan täysiä eteiseen, joskus postipoika ei kerkeä edes pudottaa kaikkea postia luukusta kun oon jo ovella. :D Ahh, tätä kerrostalon asumisen ihanuutta, kun posti tulee kotiovelle terveisin 17 vuotta omakotitalossa asunut.

9. Rakastan kaikkee makeeta ja roskaruokaa: suklaa, hedelmäkarkit, pullat, kakut, leivokset, sipsit, pizzat, ranskalaiset..... Aaaarggg, miks ne lihottaa mua??

10. Mua ärsyttää, jos kirje on taiteltu liian pieneksi kuoreen. Itse koitan yleensä taitella mahollisimman vähän kirjettä ja on tosi ärsyttävää jos joku onkin taitellu kirjeen kolme kertaa, vaikka se olis kuoreen mahtunu kahella taitoksella. :D

11. Oon ihan kauheen pihi ja ostan esim. vaatteita hirveen harvoin. Saatan kumminki äkkiä tuhlata rahaa postimerkkeihin ja kirjejuttuihin.

Vastaukset kysymyksiin:
1. Jos saisit valita minkä tahansa asuinpaikan, mikä se olisi?
- Muuten ei väliä, mut en koskaan haluis asua kaukana mun perheestä.

2. Mistä kouluaineista et pidä tai mikä aine on sinusta turhin?
- Nykysessä koulussa inhosin juridiikkaa, mut ei se turhaa oo.. Noista perus kouluaineista oon aina inhonnu enkkua, koska oon vaan siinä niin huono et alkaa aina itkettää tunneilla. :D Mut turhin oli ylä/alakoulussa ehkä uskonto.

3. Mitä toivot joululahjaksi?
- Mulla on mielessä vaikka mitä, mut toivon varmaan jotain tukan kiharrusvimpelettä ja kirje- ja postimerkkijuttuja.

4. Mansikka vai mustikka?
- Mansikka!

5. Mistä blogisi pitäminen lähti liikkeelle?
- Mulla on ollu muutama blogi ennen tätäkin, koska oon ollu tosi kiinnostunu bloggaamisesta ja blogien lukemisesta jo pitemmän aikaa. Niitä en kuitenkaan pitäny kovin kauaa ja ne olikin aika tylsiä ja mulla tais maksimissaan olla 7 lukijaa. :D Sitte taisin löytää jonkun postiblogin ja innostuin siitä, koska se tuntu omalta jutulta.

6. Mitä postikamaa olet ostanut viimeksi?
- Oon tehny viimeaikoina kirjepaperilöytöjä kirppareilta, joten varmaan niitä sitten. :) Tai oon mä kyllä ostanu kaikkea sellasta sälää, mitä aion joskus jonkun kirjeen mukana laittaa.

7. Unelma-ammattisi?
- Vaikka opiskelen jo jatko-opintoja, niin en todellakaan tiedä mikä on mun unelma-ammatti tai mitä edes teen työkseni ton koulun jälkeen. Onneks toi koulutus antaa kumminkin niin paljon mahollisuuksia ja se on myös hyvä pohja ihan mihin tahansa muuhun koulutukseen.

8. Mitä pelkäät?
- Yksin jäämistä ja sitä etten tulevaisuudessa saa hyvää tai edes minkäänlaista työpaikkaa.

9. Missä toivoisit olevasi lahjakas?
- No sanotaan nyt vielä kerran sen englanti! Sitä tarvii nykyään joka paikassa ja elämä ois niin paljon helpompaa jos osais sitä hyvin.

10. Mikä kappale tai elokuva on viimeksi saanut sinut itkemään?
- Katon niin vähän leffoja ja kuuntelen musiikkiakin tosi vähän, etten oo koskaan tainu ainakaan milleen biisille itkeä. Yhelle animaatioleffalle itkin kerran. :DD

11. Jos saisit olla näkymätön yhden päivän ajan, mitä tekisit tuona päivänä?
- Vaikee kysymys! Kävisin "kielletyissä paikassa" ja salakuuntelisin kaikkien keskusteluja. :D

Mun kysymykset:
1. Mikä on parasta joulussa?
2. Mitä asiaa odotat tällä hetkellä?
3. Mikä on sulle tärkeintä sun elämässä?
4. Viihdytkö yksin?
5. Tykkäätkö matkustella?
6. Pelaatko fb:ssa Candy Crushia? Jos niin millä tasolla oot? :D
7. Kuinka kauan oot pitäny blogia?
8. Mikä on sun lempikarkki?
9. Ootko siisti ihminen?
10. Mitä asiaa/tapahtumaa et unohda koskaan?
11. Pitäisikö lunta jo tupruttaa?

Blogit, jotka haastan: (ei ihan yhtätoista :p)

6 kommenttia:

 1. Kiiiitos haasteesta! :D Teen tän sitte kuhan vaan suinkin ehdin! Ja yritän keksii itestäni nuo asiat silleen, joita en oo viel kertonu, ku aika vasta tein sellasen 15 faktaa minusta -postauksen, mut enköhän mä jotain keksi tähänki! :)

  VastaaPoista
 2. Hei vähän kivaa, että pääset Postin lajittelukeskukseen hommiin! Oon aina halunnu päästä kokeilemaan sitä hommaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, toisaalta oon ihan innoissani, mut toisaalta tulee olee rankat kaks viikkoa!

   Poista
 3. Kiitti haasteesta, pitääpä ottaa se heti työn alle :-) !

  VastaaPoista