Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Voihan *ittu Itella!

Anteeksi ruma sana otsikossa, mutta nyt oikeesti ärsyttää niiiiiiiin paljon! Ja mikä mua ärsyttää?

1. Me ei olla saatu koko viikolla _yhtään_ _mitään_ postia. Mainoksia vaan. Ei siinä mitään, jos sitä postia jaettavaks ei olis, mutta kun tiiän että on! Esimerkiks tänään olis pitäny tulla yks lehti, jota tähän talouteen tilataan, mut edelleenkään postiluukusta ei oo tipahtanu kun mainospojan jakamia mainoksia. Lisäks mulle tulee yleensä lähes joka päivä kirje/kirjeitä tai muuta postia, joten miten voi olla mahollista ettei koko viikossa muka tulis yhtään?  Hajoo pää kohta, MISSÄ MUN POSTIT ON??

2. Ja tää on kaikista pahin: postimerkkien hinnat nousee TAAS! Eikä mitään viiden sentin korotusta vaan vuoden vaihteen jälkeen noi hemmetin tarrat maksaaa ykkösluokassa EURON. Siis miettikää, EURON!! Opiskelijalle se on ihan sairaasti. Täytyy sanoa, että tän tytön postin lähettäminen tulee vähentymään, ei vaan oo varaa maksaa noin paljon. Uskoisin, että tän hinnan nousun myötä moni muukin vähentää. En ymmärrä Itellan logiikkaa: postien lähettäminen on vähentynyt -> hintoja nostetaan niin paljon että ketään ei enää edes naurata -> postien lähettäminen vähenee entisestään. Ymmärtäisin jonkun viiden sentin korotuksen mitä onkin viime vuosina ollu, mut viistoista. Sairasta.

Toivottavasti jotain muitakin ärsyttää nää asiat! :D

18 kommenttia:

 1. Ainakin täällä päin posti on lakossa, sen takia posti ei kulje eikä sitä jaeta ja se tulee tositosi myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mä ymmärsin ettei täällä olis lakkoa, mut vähän siltä alkaa vaikuttaa! Typerää.

   Poista
 2. Otti kyllä sydämestä heti kun näin uutisen ja nyt käyn jo läpi että mikä kaikki loppuu (mm. kortteilua on turha harrastaa näin korkeilla hinnoilla) ja kuinka paljon niistä palautuksistakin jotka jo suunnittelin laittaa säilöön, meneekin postimerkkien ostamiseen ettei tarvitsisi maksaa merkeistä kiskuri hintaa ja olla syömättä tammikuussa :(

  VastaaPoista
 3. Onhan sitä pakko vähentää. Postin lähettäminen ulkomaille ainakin loppuu. Kotimaassakin on pakko karsia.Vituttaa kieltämättä.

  VastaaPoista
 4. Ihan perseestä tämmöset hintojen nousut! D:

  VastaaPoista
 5. Oon kans niin raivona tosta asiasta täällä >:(

  VastaaPoista
 6. Ei vittu, oikeesti? Kuulin tästä postimerkkien hinnannoususta nyt täältä ekaa kertaa! Vastahan nuo hinnat nous, ja nekin uudet hinnat oli ihan älyttömät! Ei perse, nyt kyllä vituttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä... Unohan tän asian aina pariks tunniks ja sitten muistan taas ja alkaa ärsyttää ihan älyttömästi!

   Poista
 7. Mä oon jo nyt joutunu vähentään postin lähettelyä, mutta nyt menee jo överiksi oikeesti euro!! >:(

  VastaaPoista
 8. Ei oo kyllä eka kerta kun Itella kusee omaan nilkkaansa.. Esimerkiks just nyt tämä lakkoilu - mahtava idea olla jakamatta sitä postia, niin sitten kun ne palaa töihin niin sitä kirittävää on ihan jumalattomasti. Vieläpä joulun aikaan. Ja joo, tuo postimerkkien hinnan nousu, ei oo todellista.. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mahtavaa mennä sen lakon jälkeen lajittelemaan niitä kortteja, niitä on varmaan ihan perkeleesti siellä ku eivät oo lakon takia ees alottaneet...

   Poista
 9. No eikö nyt voisi alkaa saada paljousalennusta merkeistä? Kirjoittelu yksi ilonaiheita arjessa, nyt alkaa mennä siitäkin maku. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan käsittämätöntä ettei paljousalennusta oo! Ja ärsyttää kun kaikissa alennuslipukkeissa ja lahjakorteissa lukee aina "ei koske postimerkkejä" yms..

   Poista