Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

Swap with Canadian girl!

Oon näköjään viime aikoina postaillu vaan swappeja, toivottavasti se ei haittaa. :D Nyt mulla on esiteltävänä yksi swappi kanadalaisen tytön kanssa. :) Huomasin, etten oo esitelly ees mitä hänelle tammikuun alussa lähetin, joten tässä ensin se:
Eli erilaisia karkkeja, kortteja, pyyhe, muistilappuja, tuotenäytteitä, kirjanmerkki, huulirasva, magneetti, nenäliina, Suomen lippu...
To Canada
Ja tälläisessä paketissa se lähti. :)
From Canada
Tässä mulle tänään saapunut paketti.
Paketissa oli kivoja nameja mm. vaahterasiirappi-juttuja, kissan lelu ja magneetti.
Pari korttia, ihana huulirasva, rannekoru, avaimenperä, kuvioteippiä ja muistilappuja.
Tarroja! Noi erillä olevat ruoka-aiheiset tarrat on jotain tuoksutarroja. :D Ne siis tuoksuu sille mikä tarran kuvassa on.
Teetä ja pari tuotenäytettä. :)

10 kommenttia:

 1. Mist saat noi swap-parit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ottaa muhun yhteyttä sähköpostilla tai postcrossingin kautta.

   Poista
 2. Mä oon nähnyt Suomessakin myytävän tuollaisia tuoksutarroja :D Kärkkäisellä oli myytävänä esimerkiksi suklaan ja pizzan tuoksuisia. Harmi vaan että paketin läpi ei haistanut miltä ne haisee. Ei siis tullut ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli ihan hyvän hajusia, mut en tiiä kauan haju kestää niissä niitten liimaamisen jälkee :D

   Poista
 3. Oi voi, näistä sun postauksista tulee kyllä hirveä himo swappailla itsekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aina intoudun ja inspiroidun kauheesti muiden tämmösistä postauksista, joten mukavaa että joku saa himon myös mun omista. :D :)

   Poista
 4. Kauanko kestää saada joku swap paketti Kiinan/Japanin suunnilta? Tai sieltäpäin tavarakirjekuori? :) itselle nyt suunnilleen viikon matkannut Suomeen swap-paketti Kiinasta ja tavaraa sisältävät kirjekuoret pari viikkoa ja mietin milloinkohan ne saapuu perille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, en oo huomanukkaan tätä kommenttia, pahoittelen! Japanista tulee suht nopeesti (jopa viikossa), mut Kiinasta voi oikeesti mennä jopa kuukausi. :/ Ja saman verran kestää myös posti sinne, johtunee Kiinan päästä kun ovat vähän hitaampia postin kanssa... :D

   Poista