Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

Saatuja kirjelmiä

From Poland, Patrycja
Pitkä kirje Puolasta, jonka mukana tuli muun muassa tikkari, tarroja, teetä ja suklaata, jonka söin ennen kuvaamista. :D
From Taiwan, Vivian
Vivian laitto mulle joskus tammikuussa postcrossing-kortin ja kysyi mua kirjekaveriksi. Lupauduin, koska mun edellinen taiwanilainen kirjekamu ilmeisesti lopetti. :( Kirjeen mukana tuli tollanen hauska magneettikalenteri!
From Ukraine, Anastasia
Anastasialta olin saanu viimeks kesällä kirjeen, joten tää oli aika kiva yllätys! Ilmeisesti yks kirje oli matkalla hävinnyt ja hän oli alottanu uudessa koulussa, joten siks vastaus tuli niin myöhään.
From Finland, Jenni
Todella suloista kirjepaperia. ♥
From Finland, Jutta
Kirjeen mukana tuli söpö lintukortti! :)

16 kommenttia:

 1. Repesin tolle suklaansyöntikohdalle. ite oon just samanlainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina ei vaan kerkiä ottaa kuvaa ennen kun makeanhimo iskee! :D

   Poista
 2. Paljon kivan näköistä postia. :)
  Ja tutulta kuulostaa toi herkkujen katoaminen ennen kameran ilmestymistä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, aina ei malta kuvata ennen syömistä. :p

   Poista
 3. Suloisia kaikki noi kirjeet! :]

  VastaaPoista
 4. Vitsi ku kiva postaus ja suloisia kaikki kirjeet <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 5. Mill ohjelmalla teet nuo kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen? Tarkotat varmaan, että millä muokkaan ne vai? :D Eiköhän noita pysty muokkaamaan ihan milla ohjelmma tahansa, mut ite käytän gimpiä.

   Poista
 6. Heippa!
  Tein uuden posti-blogin.
  Saa kayda kurkkaamassa :)
  http://lovingsnailmail.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 7. En oo varma lähettikö tää mun kone (oli evästeet pois päältä) eilen viestiä mutta laitan nyt uudelleen anyways. Että IHANA blogi! Kuinka monta kirjekaveria tai swapkaveria sulla on? Entä meneeks sulla kuinka paljon rahaa kuukaudessa tähän harrastukseen? Iiks kuinka ihana harrastus :D mäkin haluan aloittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En osaa sanoa montako kirjekaveria mulla tarkalleen on, koska joistain ei oo kuulunu hetkeen mitään. Mut alle 20 kuitenkin! :D Swapkavereita mulla ei oo, yleensä swappaan vaan kerran saman ihmisen kanssa. Ja en osaa myöskään sanoa paljon tähän menee rahaa. :D Ennen uutta vuotta ostin reilulla sadalla eurolla merkkejä ja niitä riittää näillä näkymin pitkälle kevääseen, joten niitä ei tarvi nyt ostella ollenkaan. Kirjepapereitakaan en oikeestaan tarvis, koska ennestään löytyy isot kasat, mut sillon tällön ostelen niitä. Kannattaa alottaa, tää on kyllä tosi kivaa! :)

   Poista