Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Mitä pientä kivaa laittaisi kirjeen mukaan?

Kirjeitten mukana on ihan älyttömän kiva saada jotain pientä itse kirjeen lisäksi. Sen ei tarvi olla ees mitään kovin erikoista, koska ite tuun ainakin hyvälle mielelle pienistäkin jutuista. :) Kokosin tähän postaukseen muutamia juttuja, joita ite useesti sujautan kuoreen kirjeen kaveriksi.
Näytepakkaukset on sopivan kokosia ja kevyitä pienempäänkin kuoreen. Netistä ihonhoitotuotteita tilattaessa kannattaa aina tilausta tehdessä kysästä, jos olis tilauksen mukana mahdollista saada näytepusseja. Esimerkiks ite sain viime vuoden puolella Dermosililtä hillittömän paljon näitä!
Kannattaa hamstrata erilaisia söpöjä muistivihkoja söpöillä printeillä, koska niistä riittää lähetettävää pitkäksikin aikaa. :) Tässä kuvassa muutama mun vihkoista, näitten lisäks mulla on vielä kaikkia ihania saatuja irrallisia muistilappuja, joille tulee varmasti joskus käyttöä.
Muistilappujen lisäks myös söpöt post it-laput ja kirjanmerkit on hirmu kivoja!
Tuli ostettua noita pieniä Suomen lippuja kerran ja siitä pussista on kyllä riittänyt ihan kiitettävästi! :D Noista on myös tykätty. Erilaiset kynät on myös tosi kivoja ja varsinkin täältä Suomesta on hauska lähettää Muumi-kyniä. Kirpparilta kannattaa bongata kaikkea esim. noi pinssit on sieltä ja niitäkin on kiva sujauttaa matkaan mukaan.
Kirpparista puheen ollen, pakko esitellä myös tää! Löysin ton aika, köh, kämäsen pelikorttipakkauksen kirrpikseltä, mutta noi kaikki kortit oli tosi siistissä kunnossa. Kannattaa siis myös kirppareilla kattoa, jos löytyis pelikortteja hauskoilla printeillä.

En jaksanu enempää kuvata, mutta tässä vielä muita juttuja, joita oon lähetelly tai joita vois lähettää:
hauskoja nenäliinoja ja servettejä (esim. Muumi- ja Hello Kitty-aiheisia), teepusseja, tarroja, teippejä, kiiltokuvia, postikortteja, lippuja (esim. leffa-, bussi-, metro-, tapatuma-, jne), mainoksia (ihan perus ruokamainoksetkin voi toisella puolella maapalloa asustavaa kiinnostaa), karkkeja, purkkaa, pinnejä ja ponnareita, koruja, postimerkkejä, oma lukujärjestys, oman kämpän/talon/asunnon pohjapiirustus, valokuvia, prässättyjä puunlehtiä, pieniä ruokapusseja (esim. pikapuuro, kaakao), reseptejä.... Tässä lista mitä nyt nopeasti keksin! :) Varmasti jäi puuttumaan jotain kivoja, joten kommentoikaa te lisäyksiä. Ja oliko tästä kenellekään mitään hyötyä tai saiko tästä inspiraatiota? :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Tästä saa hyvin uusia ideoita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä postauksesta, hyödyllisiä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 3. Jep, kivoja vinkkejä! :-) Sitä on aina jotenkin vaikee ajatella, että mitä kaikkee sitä voikaan oikeesti lähettää. En kuitenkaan haluaisi mitään sellasta turhaa lähettää, jotain mitä oikeesti voisi käyttää. Just esim niitä puuropusseja sun muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, toi on niin totta... :)

   Poista