Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sticker Slam

Ootteko koskaan kuullu sticker slamistä? Mun singaporelainen kirjekaveri lähetti mulle sellasen, enkä ollu aiemmin kuullutkaan sellasesta! Siihen siis "läimäytetään" jokaiselle sivulle pyydetty tarra ja lähetetään eteenpäin seuraavalle.
Kannessa oli kaikkien osoitteet, kenellä se oli jo käynyt. Siistiä, tää on ollut Suomessa aikasemminkin! Tää lista jatkuu seuraavalla sivulla ja sitten kun se täyttyy lähetetään tää sille, joka tän aloitti.
Tuossa muutama aukeama pikku vihkosesta.

Mun mielestä tosi kiva idea ja olis hauska laittaa itekin tollanen liikkeelle. :) Tykkäättekö te?

10 kommenttia:

 1. Vaau!! Maailman mahtavin idea!! :D ARVAA keneltä saat kohta tämmösen x----D t.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, noita oli ihan hauska laitella! :D Pitäs vaan järjestellä vissiin tarralaatikko, kun meinas mennä hermot sitä penkoessa... :P

   Poista
 2. Tulee vähän mieleen kirjepiiri/kirjevihko/vihkopiiri/mitäikinä mitä demi.fissä oli (ainakin yhteen aikaan, tiedä häntä että onko enää) eli ideana oli kirjoitella jollain porukalla vihko täyteen normaalin kirjevaihdon tavoin. Ihana idea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita siellä vielä kun itekin oon yhessä mukana. :) Musta nää on kyllä vähän eri juttu, kun tota tarravihkoa lähetellään kelle vaan: kirjevihkopiirissä on se tietty porukka. :)

   Poista
 3. Oi vähä kiva idea. :-) Mullakin tulee mieleen just toi kirjevihkopiiri systeemi, vähän sen tapainen, jota itsekin harrastelen, että parin muun ihmisen kanssa kirjotellaan kirjevihkoon aina vuorotellen ja sitten lähetetään seuraavalle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joop, tää on ehkä vähän eri tyylinen, mut samaa on kyllä! :) Tässä tarrajutussa ei voi tietää missä kaikkialla se tulee kulkemaan... :)

   Poista
 4. uuu, mikä mahtava idea! Pitäis varmaan itsekin kokeilla, haha :D

  VastaaPoista