Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Pari hippaa

Candy tag for EU-countries
To Lithuania
Tässä karkkihipassa lähetin Dumle-tikkarin, Muumi-karkkirasian ja kaks suklaakarkkia. :)

§1 Wish List tag
To Malaysia
Käyttäjällä oli toiveissa Dumle-tikkarit ja Geisha-sukaat, joten niitä sitten laitoin hänelle. :) Mukaan lähti myös pari tommosta Dermosilin tuotenäytettä, koska nekin löyty toivelistalta.

Candy tag for EU-countries
From Poland
Sain kaks suklaalevyä ja pari muuta suklaa-juttua, mut en oo vielä päässy maistamaan noita! :D Herkuton helmikuu nimittäin menossa, katellaan viikon päästä. :)

5 kommenttia:

 1. Nam. :) On vähän jopa ikävä tuollaisten pikkuylläreiden lähettämistä. Vaan arvaa, miten onnessani olin, kun löysin täältä karkkikaupan, joka myy Fazerin sinisiä konvehteja (samoja kuin sulla kuvassa)?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojoi, Fazerin siniset vaan on parasta maailmassa. :D ♥

   Poista
 2. Onks noi hipat turvallisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, siinä annetaan täysin tuntemattomalle oma osoite että sitä voi miettiä. :D Mut en mä kyllä tiedä mitä "pahaa" sillä osoitteella ees vois tehdä? Vaikee uskoa, että kukaan matkustais sun oven taakse. :D En oo koskaan kuullu, että mistään tommosista ois tullu mitään väärinkäytöksiä, korkeintaan vituttaa jos vastapuoli on huijari eikä ees lähetä mitään...

   Poista
 3. Hei! Ihania kirjeitä sulla:) Mistä noihin hippoihin voi osallistua? Lähettelen itse postcrossingin kautta postia, mutta ei tuollaisia tavaraylläreitä ole vielä tullut vastaan:)

  VastaaPoista